Varteig og Hafslundsøy skolekorps
 • Om oss    • Rekruttering    • Konserter og arrangementer      • Hjem  

 

 

   Om oss
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 267 272

 

 


Politiattest

Styret i Norges Musikkorps Forbund har vedtatt at alle medlemskorps skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. Ordningen trer i kraft 1. oktober 2009

I Varteig og Hafslundsøy skolekorps blir ordningen håndtert på følgende måte:
Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for korpset som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest.

Dette gjøres i samråd med styreoppnevnte ansvarlige for ordningen i korpset:

Vibeke Liholt vibeke.liholt@gmail.com
Tlf. 45 24 99 20


Politiattesten inneholder kun opplysninger om personen for tiden er siktet/tiltalt eller tidligere ilagt forelegg/dømt for brudd på bestemmelser i straffeloven om seksualforbrytelser overfor barn. Korpset har ikke anledning til å be personen om å innhente politiattest for andre straffbare forhold. Innhenting av politiattest er gratis.

Innhenting på 1-2-3:
1. Søknaden om politiattest fylles ut av korpset og den søknaden gjelder for, og undertegnes av begge. Korpsets styreoppnevnte for ordningen sender søknaden til politiet.

2. Politiet sender attesten som ordinær post til den søknaden gjelder for. Den sendes ikke til korpset.

3. Den søknaden gjelder for, skal framvise sin politiattest til korpsets styreoppnevnte for ordningen. Varteig og Hafslundsøy skolekorps skal ikke lagre attesten, men kun få den framvist til gjennomsyn.

Personer som ikke har framvist politiattest uten merknad, kan ikke settes til oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

Søknadsskjema og en del vanlig stilte spørsmål og svar finner du til venstre på siden.

Med vennlig hilsen
Styret i Varteig og Hafslundsøy skolekorps

   


Get Adobe Reader

Read file
 Søknad om politiattest
Get Adobe Reader

Read file
 Spørsmål og svar om poilitiattestUtskriftsvennlig versjon
 

 

 

Varteig og Hafslundsøy skolekorps